Sjakktrening på Kampen!

Vi ønsker å tilby muligheten til å lære litt mer av hverandre. Derfor åpner vi, som et pilotprosjekt, dørene kl 17:30 de siste langsjakkmandagene før sommeren for én times sjakktrening/-foredrag/-diskusjon.

Første mandag vi gjør dette er 27. april. Da vil undertegnede ta opp temaet «Når skal jeg bytte?»
Her vil jeg forsøke å forklare hovedtrekkene (pun intended) bak når man bør bytte og når man bør la motstanderen slå av, samt trekke fram eksempler fra partier i klubben og på høyt nivå. Har du innspill eller gode eksempler på temaet, send en e-post!

Sjakktrening(/-foredrag/-diskusjon) er tenkt som en åpen time hvor alle kan bidra og formatet er mye opp til den som holder det.
Hvis du har lyst til å bidra en av de følgende langsjakkmandagene (11/5, 25/5, 8/6) kan du melde dette inn til meg så koordinerer jeg dette.  Tema kan være alt innenfor sjakk: sjakkhistorie, strategi, taktikk, åpningsteori, sluttspill osv!

NB! Hvis noen har en projektor til utlån en eller flere av disse dagene, ta kontakt!

Oversikt over dagene:

Mandag 27. april: «Når skal jeg bytte»? v/Kristoffer
Mandag 11. mai:   «Diskusjon over hvordan man evaluerer en stilling; hva ser vi etter og hva er det viktig å være klar over» v/Ole Petter
Mandag 25. mai:   Sluttspill v/Per Kristian
Mandag 8. juni:     ledig/TBA

Tilbudet vil være åpent for alle medlemmer og bimedlemmer i Sjakklubben Kampen på brettet samt Sjakklubben Kampen på brettes ungdom.

Legg igjen en kommentar