Vårsemesteret oppsummert

Da var vårsemesteret over, og vi går hvert til vårt i sommer. Og ses i august. Iflg terminlista som dere finner her https://www.kampensjakk.no/om-klubben/terminliste/

møtes vi igjen tirsdag 20. august. Men såklart — det er absolutt lov for dem som ønsker det til å avtale å møtes på et eller annet sted – Kampen Bistro – The Good Knight — i en park — i en hage etc og spille litt sjakk.

Her er et par bilder fra gårsdagen. Inne spilte vi en runde 5+3 (som Olaf vant….. ) – spiste pizza og gikk gjennom vårens turneringer.

Det åpne Klubbmesterskapet i Langsjakk ble vunnet av Elias Hestvik fra Bærum med Olaf E Hansen på 2. og dermed ble han klubbmester.

Det åpne lynsjakkmesterskapet vårt ble vunnet av Lars Monsen. Med Olaf E Hansen på 2. og dermed klubbmesster. Timo kom på 3. (2.)
Lars donerte premien sin til turneringens yngste: Ådne (f. 2012!) som gjorde en råsterk prestasjon med 5 av 9 og slo faren sin, Åsmund!

Det åpne hurtigsjakkmesterskapet vårt ble vunnet av Olaf E Hansen på og dermed klubbmester. Paal Kristian Levang på 2.

Olaf E Hansen har hatt et råsterkt semester — men til høsten skal vi dytte ham ned fra pallen!! 🙂

Prestasjonene blir ikke mindre av at han i tillegg også har administrert og ledet samtlige turneringer. Der dytter vi ham nok ikke ned. 🙂

Dessuten var vi tilstede på Kampen Skole, Kampendagene og rykket ned fra 2. til 3. i Østlandsserien, mens 2. laget holdt seg i sin divisjon.

Og hver tirsdag har det vært lyn.

Timo PerK, Per Marius, Arsalan, Dyre, Joachim og Olaf. Paal foto.
Paal, Timo, Per Marius, Arsalan, Dyre, Joachim og Olaf. PerK foto.

Legg igjen en kommentar