AVLYST PGA COVID!! Jubileumsjulebordet 14.12.2021

Hei til alle medlemmer, tidligere medlemmer, sjakkbarn som nå har blitt voksne og foresatte i Sjakklubben Kampen på Brettet! Sjakklubben Kampen på Brettet er faktisk 20 år i år, og tirsdag 14. desember 2022 markerer vi dette på Kampen Bistro!


Våre julebord er hyggelige greier med flere innslag – og gjerne en overraskelse eller to. De siste årene har vi hatt bl.a. Atle Grønn, Sheila Barth Stanford og Arian Tari til å innlede julebordet og vi regner med overraskelse i år også.


I og med at vi i år er 20 år har vi besluttet å invitere både tidligere medlemmer (inkl tidligere sjakkbarn som er blitt voksne) og foresatte til julebordet. Opplegget er i utgangspunktet enkelt. Du sier fra under om du kommer eller ikke. Mat og drikke bestilles av Bistroen på stedet.


Vi har også Chambre Séparée i og med at vi har «Storsalen» i 2. etg innafor Bistroen.
Det ekstra hyggelige i år er at dette sammenfaller med VMs siste ordinære dag, så hvis matchen mellom Nepo og Magnus er avgjort kommer vi til å snakke om matchen, og er den ennå ikke avgjort når vi starter blir dette ekstra spennende og vi kommer til å følge matchen på storskjerm på Bistroen. Denne delen av Julebordet planlegger vi å være åpen for Kampens Befolkning i det hele. Det er først når vi går til bords for å spise at vi lukker arrangementet for oss påmeldte. Så meld dere på ved å sende e-post til krepper@gmail.com med ja, nei, kanskje om dere kommer på spisedelen.

🙂

Vi ses!–
Med vennlig hilsen
Per Kristian Hansen

Sjakklubben Kampen på BrettetFacebookgruppa vår (bli gjerne med)

48189024

krepper@gmail.com

Legg igjen en kommentar