Høstturneringen – 1. runde

Langsjakkturneringen har hele 23 spillere; dessverre et forfall helt på slutten. Her er oppsettet for 1. runde.. Oppmøte er mandag 25. august klokka 18.30.

Det blir LANGT strengere regime enn før hva gjelder forfall; det forventes at alle påmeldte prioriterer spilledatoene som er oppsatt. Ved to forfall eller mer står turneringsleder fritt til å diskvalifisere spillere for resten av turneringen. Det er ikke meningen å diske mange spillere, men siden det å arrangere dette er en ubetalt hobby og ikke en jobb, er min forventning at alle spillere bidrar med et minimum selv; finne ut når vi spiller, hvordan man betaler (her er dere flinke!), hvilke farger man har osv.
Det er selvsagt anledning til å utsette ENKELTE partier, men hengepartikveldene er til nettopp det – å få spilt de FÅ partiene som av veldig gode grunner ikke kan spilles på oppsatt tid.
Ikke møtt etter 30 minutter til parti uten melding i god tid = tapt parti. I praksis starter vi rundene nærmere 18.45, men det er fint om du er på plass 18.30 så du får satt opp brikkene dine, funnet fram noteringsskjema osv.
Det har blitt oddetall på grunn av et forfall mot slutten (Tim valgte å spille hos USK1911 i stedet). Minuset er at seks stykker får bare fem partier, men det er et mindre problem enn å slette noen som har meldt seg på i god tid og har lyst til å spille. Vi er ærlig talt ikke rigget for en så stor turnering, men vi gjør det beste ut av det – det er flott at så mange vil spille langsjakk!

Legg igjen en kommentar