Aktuelle turneringer

Vårturneringen: Resultater og partier kan følges via Turneringsservice.

Østlandsserien: Vi endte på 2. plass i 4. divisjon avd. B i Østlandsserien – flott innsats! Her er resultatene.

Eidsvoll Grand Prix: 5 runder langsjakk 2.-4. mai. Asle og Ole Petter er påmeldt, plass til flere. Klikk her for mer info.

Torgsjakken i Drammen, 24. mai. Odd er påmeldt. 20 min/parti. Klikk her for mer info.

Knut Bøckmans pinsecup: Spilles 6.-9. juni i Oslo. Flere av våre spillere vurderer å bli med. Veldig godt opplegg; sju runder over fire dager! Klikk her for å lese mer.

Landsturneringen: Spilles sommeren 2014 i Trondheim. Klikk her for mer info. Ole Petter er foreløpig eneste Kampen-spiller. NB! 2015 spilles landsturneringen i Oslo, i regi av Nordstrand sjakklubb. En flott anledning for flere til å få spilt sjakk en uke til ende!

NM for lag: Spilles hver høst. Kampen har tidligere ikke hatt tradisjon for å stille, men med medlemsveksten vår er det kanskje en mulighet heretter?

2 thoughts on “Aktuelle turneringer”

  1. Jeg er gjerne med på lagsjakk-NM! I tillegg leker Henrik og jeg med tanken om å stille i OSS’ pinseturnering. 7 runder langsjakk fredag 5. juni til mandag 8. juni. Bli med!!

  2. Nordstrand GP Langsjakk 4.-6. april: Unge Tim Wanvik Kampen/Bærum SK og jeg skal spille. Eidsvoll GP Langsjakk 2.-4. mai: Her deltar Ole P og jeg (jeg har plass til en xtra i bilen. Noen flere? Morsommere, jo flere.

Legg igjen en kommentar