Velkommen til klubbmesterskap i langsjakk

Lenge etterlengtet langsjakk av Kampen-kvalitet!
Mandag 24. august starter det vi alle har ventet på: Klubbmesterskapet i langsjakk!


Turneringsregler
Styret har utarbeidet et sett turneringsregler som beskriver de litt spesielle kampenreglene (gult kort for mobilringing osv) og som vi spiller etter. Men generelt er det sunn fornuft og heftig sjakk som gjelder på Kampen!

Terminliste og utsatte partier
Vi spiller 7 runder og terminlista finnes oppdatert på kampensjakk.no
Hvis partier blir utsatt, er det dere som utsetter partiet sitt ansvar å avtale nytt spilletidspunkt. Vi har flere datoer i terminlista for hengepartier, men hver tirsdag (kl 1900) er også en mulighet. Det er en fordel å spille de utsatte partiene så snart som mulig slik at rundeoppsettet blir mest korrekt og mest rettferdig.
Alle partier må være ferdigspilt senest 15. desember.

Partier
Alle partier skal noteres og bør sendes inn til undertegnede i etterkant. For eksempel som bilde av noteringsskjema eller som PGN-streng. Dette kan jeg assistere med.
Kampens partibase er oppdatert og finnes også på kampensjakk.no

Forfall og kontaktliste
Forfall skal meldes snarest. Hvis du vet det i forkant av rundeoppsettet, gi beskjed, så tilpasses dette slik at to som er borte møter hverandre.
Ved forfall samme dag (sykdom, plutselig overtid osv), skal det meldes per telefon både til meg og motstander så snart som mulig!

Jeg har laget en kontaktliste for klubbmesterskapet som alle har fått på e-post. Ta kontakt hvis du ikke har den eller har mistet lenken.

Rundeoppsett og resultater

Finnes i turneringsservice

 

One thought on “Velkommen til klubbmesterskap i langsjakk”

  1. Hyggelig med så mange nye og et fantastisk oppmøte! Takk til Per-Erik som tok ansvar for rengjøring i vente på sitt sene tog hjem til Modum. Husk at vi alltid skal vaske og rydde når vi har spilt, uansett hvor få vi er til stede :-)

Legg igjen en kommentar