Rating per april: Små endringer

Lite har skjedd hva gjelder rating for Kampens 11 ratede spillere de tre siste månedene. Her finner du tallene per april.

Vi har fire spillere med framgang og tre med nedgang i ratingtallene per april. Ratingtallene inkluderer Østlandsserien, der Henrik S. Bergn-Olsen tok to vinster på to partier – han er nå på 1140 (+23). Det er nesten like god framgang som Geir Hem, som også presterte godt i Østlandsserien og passerte 1400! (+25).

Jeg har gått opp 13 ratingpoeng til 1535, men det må sies at Nordstrands vårturnering ikke er med, og der ryker det nok 100 ratingpoeng og vel så det. C’est la vie! Asle Jørgensen er opp 4 ratingpoeng til 1391. Asle er den som har registrert flest nye partier (9) siden forrige ratingliste – selvsagt med unntak av vår fantastisk aktive Odd Ristesund (25 partier, -12 poeng) som nå er på 1415.

Odd er den eneste med lynrating hos FIDE, Timo Nurmi og jeg er de eneste med langsjakkrating hos FIDE.

Det kreves et visst antall registrerte partier for å få rating.

Vårt bimedlem Tim Wanvik kan notere fin framgang med foreløpig ratingrekord på 732 – det er ikke så overraskende når vi ser hans spill i vårturneringen; han er åpenbart ganske raskt på vei oppover.

[table id=3 /]

One thought on “Rating per april: Små endringer”

  1. Jeg er fornøyd, jeg. Spilt et parti langsjakk siste åra, og det tapte jeg og så går jeg bare ned 2 poeng. Bra at motstanderen min hadde 2150 i rating, da, så det ikke ble så gæærnt. :-)

Legg igjen en kommentar