Kampen i Østlandsserien

Siste helg i oktober braker det løs: Østlandsserien!

Førstelaget spiller i 3. dvisjon, mens andrelaget spiller i fjerdedivisjon. Vi tar sikte på én plassering bedre i år enn i fjor for begge lag. Det betyr 4. plass (av 6) for Kampen 1 og 3. plass (av 6) for Kampen 2.

Se Kampens historikk i Østlandsserien

I 3. divisjon blir det fort hardt nok å kjempe om å unngå nedrykk, men alle kampene blir jevne.

Basert på lagoppstillingene i fjor er vi en av ratingfavorittene, men dette kan fort lyve: Vi har Timo som trekker opp snittet, samtidig som motstanderlagene hadde én og annen spiller som trakk ned snittet. Moralen er altså: Alle kamper blir harde, men vi kan like gjerne kjempe om opprykk som å kjempe for å unngå nedrykk.

I 3. divisjon er det kun førsteplassen som rykker opp, mens 2. til 4. plassen er sikret plass neste år. 5. plassen får som oftest plass, mens 6. plassen rykker ned.

I 4. divisjon er Indre Østfold og Kirkegata soleklare favoritter, men vi bør ha gode muligheter til en 3. plass, og overrasker vi mot disse to lagene, kan vi absolutt kjempe om opprykk!

Overraskende nok, er ikke vår avdeling i 4. divisjon den hardeste (Indre Østfold og Kirkegata har snittrating på hhv 1600 og 1450): I avdeling A er det nemlig enda tøffere hvor Holmestrand og Hortens førstelag braker sammen. Mens avdelingene C, D og E ser ut som betraktelig lettere. Vi kunne altså vært mer uheldig med trekningen, og også mye heldigere.

1. laget spiller i 3. divisjon avd B:
30.10: Moss 2 (H)
04.12: Groruddalen 1 (B)
15.01: OSS Senior (H)
05.02: Fredriksstad 2 (H)

05.03: Follo 2 (B)

2. laget spiller i 4. divisjon avd B:
30.10: Moss 3 (H)
04.12: Indre Østfold (B)
15.01: Kirkegata (H)
05.02: Vålerenga 6 (H)
05.03: Follo 3 (B)
Ta kontakt dersom du ønsker å spille!
Vår innstilling til Østlandsserien har vært at 1. laget toppes, mens på 2. laget får alle som ønsker å spille minst ett parti.
Kristoffer er lagleder for 1. laget.
Ole Petter er lagleder for 2. laget.

Legg igjen en kommentar