Om klubben

Sjakklubben Kampen på brettet holder til i Kampen Bydelshus, Bøgata 21 i Oslo. 1. etasje – lett tilgjengelig for alle. Har du lyst til å bli med? Kom innom og se om du trives i vårt hyggelige og avslappede selskap! Vi er en klubb som satser på bredde og sjakkglede på alle nivåer.

Spillekvelder: Annenhver mandag (kun langsjakk) kl 18.30. Hver tirsdag (lyn- og hurtigsjakk) klokka 19.00. Stengt i juli. Se terminlista for hva som skjer fremover.

Barnesjakk: For de under 15 år har vi spilletid tirsdager kl 17-19. Se barnesjakksidene.

Medlemskap: Voksne kr 700/kalenderår (nye medlemmer i sjakkforbundet: Halv pris første år). Bimedlemmer kr 350. Barn kr 100! Kontingent betales til konto 9001 06 51165, husk å skrive fullt navn i meldingsfeltet.

Støtt oss: Hvis du spiller hos Norsk Tipping, håper vi du vil støtte arbeidet vårt ved å registrere klubben som mottaker av Grasrotandelen! Det koster deg ingenting, men gir klubben ekstra inntekter som brukes til medlemmenes beste.

E-postliste: Ønsker du å stå på e-postlista vår kan du sende en e-post til styreleder Tobias V. Langhoff. Medlemmer blir automatisk oppført, mens interessenter får en e-post i ny og ne om klubbens aktiviteter.

Barnesjakken: Det spilles barnesjakk nesten hele året på tirsdager. Kontakt Per Kristian Hansen for mer informasjon.

Facebook: Vi har en gruppe for alle interesserte. Klikk her for å gå til gruppa.

Styre: For 2017 er Tobias V. Langhoff valgt som leder. Han treffer du på tobias.v.langhoff@gmail.com eller 924 29 530. I styret sitter også kasserer Geir Hem, Kristoffer Gressli og Per Kr. Hansen.

Østlandsserien: Kristoffer Gressli er lagleder for Kampen I. Ole Petter Pedersen er lagleder for Kampen II.

Klubbens offisielle e-post: post@kampensjakk.no